kolmapäev, 5. mai 2010

Raja Talu miniloomade külastus 10.05.2010.a.


HEIFER ESTONIA kutsub esmaspäeval 10. mail 2010.a. kell 17:00 Heifer peresid ühiselt külastama Pärnumaal Saarde vallas Sigaste külas asuvat Raja Talu, kus kasvatatakse väga mitmeid huvitavaid miniloomi.

Kuna käes on nn "Beebibuum", siis otsustasime Heifer Estonia poolt välja pakkuda Heifer peredele kevadise Raja talu miniloomade külastuse.

Kokku saame hiljemalt kell 16:55 Raja talus, et siis peremehe juhtimisel alustada oma ringkäiku. Näha saab ponisid, veiseid, sigu, lambaid, kitsi, küülikuid ja mitmesuguseid erinevaid ja väga põnevaid linnuliike. Kindlasti ei saa jätta mainimata, et tegemist on miniloomadega. Raja talu kohta vaata veel täpsemat infot http://www.miniloomad.ee/

Peale Raja talu külastust on meid võõrustamas Pärnu hobuste projeti Evelyna pere, kelle juures saame omavahel veidi rohkem tutvuda ja kindlasti ka Evelyna hobuseid näha.

Kuna ise olen 06 kuni 09 maini Eestist ära ja telefoni teel mittekättesaadav, siis täpsemat infot ja osalemiseks registreerida saate telefonil 53 481 622 (Ivi) või saata mulle e-mail aadressil urve.loit@gmail.com. Peatse kohtumiseni Raja Talus Pärnumaal! Urve

Kommentaare ei ole: